ESO

Whitney leaning against a railing on a downtown street

L’ESO té com a finalitat la consolidació dels aprenentatges instrumentals de l’Educació Primària, s’inicia a l’alumnat en altres camps del saber s’aprofundeix en les àrees fonamentals.

Es pretén dotar l’alumnat dels recursos necessaris perquè adquireixi maduresa per ser competent en la societat tant a nivell professional com social.

OBJECTIU GENERAL

L’objectiu és, en síntesi, garantir les mateixes oportunitats de formació a tots els nois i les noies, tot respectant la diversitat, i proporcionant-los aquelles habilitats i coneixements que els permetin de poder triar entre les diferents sortides que se’ls ofereixen en acabar l’ESO.

ESTIL D’APRENENTATGE

El nostre objectiu és conduir l’alumne cap a l’autonomia personal, alhora que assoleix les competències bàsiques de l’etapa.

Activitats complementàries:

 • Francès
 • Orientació tutorial
 • Informàtica
 • Educació en valors

Serveis

Menjador

L’escola ofereix un servei de menjador amb cuina pròpia.

Botiga Online

Centralitzem totes les compres de roba, tiquet menjador, tiquet acollida, llibres i altres serveis des de la nostra botiga online

Orientació

Som una escola inclusiva i amb aquest objectiu es concreta en el disseny d’un Projecte Educatiu que contempli la diversitat de l’alumnat.

Plataforma educamos

Comunicació amb les famílies i els alumnes a través de la Plataforma EDUCAMOS.

Activitats d’estiu

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casal d'estiu a l’escola, campaments JM a la natura...

Extraescolars

Podem gaudir d’una àmplia oferta d’activitats de lleure per a totes les edats.

LLENGÜES ESTRANGERES, TIC I EXTRAESCOLARS

Llengües estrangeres: Anglès i francès
Anglès Curricular De 1r a 4t d’ESO
Auxiliar de conversa nadiu en anglès De 1r a 4t d’ESO
Francès Complementària a 1r i 2n d’ESO i optativa a 3r d’ESO
Exàmens per a la certificació Cambridge ESO

TIC de 1r a 4t d’ESO

 • Ordinador personal a l’aula (BYOD)
 • Aula d’ordinadors
 • Llibres digitals
 • Plataforma interactiva Educamos
 • Consola G-Suite for Education
 • Robòtica i programació (Tecnologia)
 • Science Bits (Ciències)
Extraescolars ESO
Escola d’Idiomes (anglès, francès)
Futbol Sala
Vòlei
Club Excursionista
Pans & Friends (Grups d’amistat)

Projectes

OnMat

És fonamental que els alumnes no entenguin les matemàtiques com una cosa al marge i avorrida, sinó com una cosa viva, àgil, pràctica i reptadora. Per fer-ho, ONMAT té en compte la manera com es relacionen i interactuen, tant amb les persones com amb la informació, i proposa una metodologia amb l’objectiu de fer protagonista l’alumne del seu aprenentatge a través de la gestió dels recursos, el joc i la diversitat d’activitats amb què compta.

Science Bits

En tota l’etapa de l'ESO treballem les Ciències Naturals a partir del projecte de SCIENCE BITS. Són un conjunt de lliçons multimèdia que promouen l'aprenentatge a partir de la comprensió. Es centra en el desenvolupament de les competències científico-tecnològiques i en la comprensió de conceptes claus, a partir d’un aprenentatge actiu basat en la investigació i el descobriment.

ROBÒTICA

Els nostres alumnes s’inicien en experiències de programació i robòtica a la primària i aprofundeixen aquests coneixements a la secundària. Mitjançant una metodologia activa, participativa, innovadora i vivencial, els alumnes aprenen descobrint i experimentant l’assaig-error.

Interioritat

El Projecte d'Interioritat de JM pretén que el nen vagi fent un procés personal des d'infantil fins a secundària acompanyant-li perquè reconegui el que viu i sent, i d'aquesta manera pugui: conèixer-se, relacionar-se amb els altres i amb la creació per a arribar a obrir-se a la Transcendència i créixer en la seva experiència de vida i de fe.

TEI

El programa TEI (Tutoria entre Iguals) és un programa basat en l’acompanyament de l’alumnat de les diferents etapes. El programa TEI, actua contra l’assetjament escolar i a favor d’un model de relació entre companys/es basat en el respecte mutu, la coresponsabilitat i la solidaritat.

ESCOLA PIPE

Si hi ha una matèria que es diferencia pel seu paper decisiu en totes les matèries escolars és la llengua. Una tasca orientada a l’adquisició de la llengua per se (es treballen les quatres habilitats lingüístiques -llegir, escoltar, parlar i escriure-) i una altra dirigida a l’aprenentatge integrat de continguts i llengua estrangera (AICLE) amb el reforç dels Auxiliars de conversa (nadius).

ESCOLA AMB COR

El col·legi Jesús Maria Claudina Thévenet de Barcelona és una Escola amb Cor que està molt compromesa amb Càritas.

Galeria

Si necessites mes informació pots contactar en el telèfon 934 270 125 o en el e-mail portesobertes@jm-claudina.net

Demana cita prèvia

Carregant agenda...
Selecciona una etapa...