Educació Infantil

Whitney leaning against a railing on a downtown street

L’EDUCACIÓ INFANTIL té com a finalitat cobrir les necessitats físiques, afectives, intel·lectuals i socials mitjançant una pedagogia que respecti el procés d’aprenentatge i maduresa personal.

L’objectiu de la nostra escola és compartir amb vosaltres el desenvolupament de les capacitats personals i intel·lectuals dels vostres fills en un entorn estable, acollidor i feliç.

Què pretenem?

  • Que els nens aprenguin a ser i actuar de manera autònoma.
  • Que aprenguin a pensar i a comunicar-se.
  • Que aprenguin a descobrir i a tenir iniciativa.
  • Que aprenguin a conviure i habitar el món.

Com ho fem?

Treballem d’una manera globalitzada les intel·ligències múltiples per aconseguir un desenvolupament integral dels infants.

L’objectiu de totes les activitats és introduir al nen en la realitat a través de l’experiència. Partint sempre del joc, l’observació i la manipulació de les coses.

Quin horari tenim?

Horari
8:00-9:00 Acollida (voluntària)
9:00-10:00 Habituació i treball
10:00-10:30 Pati
10:30-12:30 Treball i hàbits
12:30-15:00 Dinar- esbarjo (P3 migdiada)
15:00-17:00 Treball
17:00-18:00 Acollida (voluntària)

Serveis

Menjador

L’escola ofereix un servei de menjador amb cuina pròpia.

Botiga Online

Centralitzem totes les compres de roba, tiquet menjador, tiquet acollida, llibres i altres serveis des de la nostra botiga online

Orientació

Som una escola inclusiva i amb aquest objectiu es concreta en el disseny d’un Projecte Educatiu que contempli la diversitat de l’alumnat.

Plataforma educamos

Comunicació amb les famílies i els alumnes a través de la Plataforma EDUCAMOS.

Activitats d’estiu

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casal d'estiu a l’escola, campaments JM a la natura...

Extraescolars

Podem gaudir d’una àmplia oferta d’activitats de lleure per a totes les edats.

Acollida

Aquest servei l’oferim amb l’objectiu de facilitar la conciliació laboral i familiar de pares i mares a la franja del matí i tarda de 8h a 9h i de 17h a 18h.

Què oferim?

La nostra escola ofereix un ambient càlid i segur, la formació d’una imatge positiva dels mateixos alumnes, la possibilitat de relacionar-se amb els altres, la descoberta i l’observació del seu entorn més proper i l’adquisició de valors i d’hàbits que n’afavoreixin l’autonomia personal i la integració en la societat, a través d’una pedagogia activa i amb el suport de les noves tecnologies.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

  • Anglès
  • Contes
  • investiguem
  • Jocs per pensar

Projectes

Programa d’estimulació primerenca

Desenvolupar les potencialitats de l’infant. Estimular la plasticitat del cervell i la creació de les funcions cerebrals amb els exercicis neuromotors.

LES LLENGÜES

Són receptius, oberts a altres realitats, adaptables i intuïtius... des del principi sentiran professors diferents comunicant-se amb ells en diverses llengües i auxiliars de conversa nadius.

LES MATEMÀTIQUES (EMAT)+

Volen tocar les coses, manipular... per això treballem les matemàtiques amb EMAT que els permet iniciar-se en la numeració i el càlcul. EntusiasMat és un programa que treballa les matemàtiques tenint com a referència les Intel·ligències múltiples, per potenciar al màxim totes les capacitats dels nostres alumnes. Són matemàtiques contextualitzades i adaptades a la realitat dels nostres alumnes. Els conceptes matemàtics es treballen de manera cíclica fomentant la creativitat a partir de la manipulació, l’observació i l’experimentació.

LA LECTOESCRIPTURA

Els agrada entrar en el món de la fantasia de la mà dels contes... doncs els donarem les eines perquè la lectura sigui una aventura. Treballem la lectoescriptura amb un mètode fonètic i manipulatiu que s’adapta al ritme de cada infant.

ELS HÀBITS

Afavorim, facilitem la progressiva adquisició de la seva autonomia, perque arribi a ser autònom com a persona, que pugui ser, fer i decidir per ell mateix.

LA TECNOLOGIA

Segur que us sorprèn la facilitat que tenen amb els aparells... nosaltres els iniciem en l’ús responsable de les tecnologies utilitzant pissarres digitals interactives, i tablets que afavoreixen l’aprenentatge i la socialització.

LA CREATIVITAT I LA SENSIBILITAT

Els encanta pintar, ballar, escoltar música... nosaltres els ajudem a desenvolupar la sensibilitat i la creativitat.

ELS VALORS CRISTIANS

Tenen una gran capacitat de meravellar-se i són sensibles... des de ben petits els introduïm en el missatge de Jesús i els valors cristians.

Interioritat

El Projecte d'Interioritat de JM pretén que el nen vagi fent un procés personal des d'infantil fins a secundària acompanyant-li perquè reconegui el que viu i sent, i d'aquesta manera pugui: conèixer-se, relacionar-se amb els altres i amb la creació per a arribar a obrir-se a la Transcendència i créixer en la seva experiència de vida i de fe.

TEI

El programa TEI (Tutoria entre Iguals) és un programa basat en l’acompanyament de l’alumnat de les diferents etapes. El programa TEI, actua contra l’assetjament escolar i a favor d’un model de relació entre companys/es basat en el respecte mutu, la coresponsabilitat i la solidaritat.

ESCOLA PIPE

Si hi ha una matèria que es diferencia pel seu paper decisiu en totes les matèries escolars és la llengua. Una tasca orientada a l’adquisició de la llengua per se (es treballen les quatres habilitats lingüístiques -llegir, escoltar, parlar i escriure-) i una altra dirigida a l’aprenentatge integrat de continguts i llengua estrangera (AICLE) amb el reforç dels Auxiliars de conversa (nadius).

ESCOLA AMB COR

El col·legi Jesús Maria Claudina Thévenet de Barcelona és una Escola amb Cor que està molt compromesa amb Càritas.

Galeria

Si necessites mes informació pots contactar en el telèfon 934 270 125 o en el e-mail portesobertes@jm-claudina.net

Demana cita prèvia

Carregant agenda...
Selecciona una etapa...